Luchtverwarming prijs

Luchtverwarming Specialist heeft een uitgebreide voorraad van luchtverwarmers tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wilt u graag luchtverwarming in uw woning? Plaats uw bestelling in onze webshop. Heeft u twijfels over het juiste luchtverwarmingssysteem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Luchtverwarming Specialist denkt graag met u mee, zodat u snel een behaaglijk binnenklimaat bij u thuis heeft.

De prijs van luchtverwarming hangt van veel factoren af. Het aanleggen van een luchtverwarmingssysteem is maatwerk; elk gebouw en iedere woning is anders. Wanneer luchtverwarming aangebracht wordt tijdens de bouw van het huis, of wanneer de woning al gerenoveerd wordt, zal de installatie van luchtverwarming vaak goedkoper zijn dan wanneer u deze aan wilt leggen in een bestaande woning. Eigenlijk is het alleen rendabel om luchtverwarming aan te leggen, als u toch al een renovatie gepland had.

Verder kunnen we over de prijs voor luchtverwarming wel zeggen dat de aanschafprijs wat hoger ligt dan voor andere systemen. Het gebruik ervan is vaak wel goedkoper. Bovendien hoeft u niet meer te investeren in een ventilatiesysteem: ventileren, verwarmen, en in sommige gevallen zelfs koelen, kan allemaal met hetzelfde systeem. Bovendien kan de luchtverwarming ook nog de lucht filteren. Door middel van fijnstoffilters worden ongezonde deeltjes uit de lucht gefilterd.

Mogelijkheden met betrekking tot luchtverwarming

Er zijn drie energiebronnen te onderscheiden bij luchtverwarming. Dit zijn water, gas en elektriciteit. De volgende vormen van luchtverwarming vindt u in ons assortiment:

Kies de juiste vorm van luchtverwarming. Dit is namelijk zeer belangrijk om het gewenste klimaatsysteem in uw woning te verkrijgen. Voor passend advies verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Snelle levertijd met uitstekende service

Als erkende dealer van Brink Climate Systems kiest u bij ons voor een scherpe prijs voor uw luchtverwarming. Verder kunt u bij Luchtverwarming Specialist rekenen op een snelle levertijd in combinatie met een uitstekende service. Wij zijn zeer transparant; u verkrijgt daarom bij ons te allen tijde de scherpste prijs voor uw luchtverwarming.

Koop uw Brink luchtverwarmer voor een scherpe prijs

Bekijk de vele mogelijkheden onder Brink luchtverwarming en plaats uw bestelling. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw bestelling snel bij u thuis wordt bezorgd. Wenst u een passend advies voor het juiste luchtverwarmingssysteem bij uw thuis? Contacteer onze klantenservice dan direct op het volgende telefoonnummer: 073-5432401. Door gericht met u mee te denken, verkrijgt u in korte tijd schone lucht in uw woning.

Als initiatief van Jong Luchtverwarming zijn wij hedendaags uitgegroeid tot een erkende verwarmingsinstallateur in Nederland. Om alvast kennis te maken met onze dienstverlening, kunt u terecht op zowel Facebook als LinkedIn. Wij helpen u graag op het gebied van luchtverwarmings- en ventilatiesystemen.

De voordelen van luchtverwarming

De voordelen van luchtverwarming nog even op een rijtje:

  • Uw huis is veel sneller op temperatuur dan met traditionele radiatoren of met vloerverwarming;
  • De lucht wordt met een trage snelheid naar binnen geblazen, u zult dus geen last hebben van tocht en het voelt overal even behaaglijk aan;
  • Door filters toe te passen, wordt tot wel 95% van het fijnstof uit de lucht gefilterd;
  • Een CO2-sensor kan ervoor zorgen dat de ventilatie alleen werkt wanneer dat nodig is;
  • De luchtverwarmingsystemen die wij hebben zijn fluisterstil.