Over ons

Jong Luchtverwarming is uw partner als het gaat om duurzame- en milieuvriendelijke verwarming. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring en beschikken over een brede kennis van alle merken luchtverwarming. Jong Luchtverwarming is gespecialiseerd in het plaatsen, repareren en renoveren van alle luchtverwarmingssystemen. Ook kunnen wij uw oude verwarmingssysteem renoveren. Wij leveren diverse onderdelen, zowel voor de nieuwe als oudere systemen. Meer informatie over de werkzaamheden van Jong Luchtverwarming vindt u op onze bedrijfswebsite.

Webshop

Wij bieden u graag het gemak van online bestellen. Wij heten u van harte welkom in onze webshop waar u Sonair toestellen, originele Brink filters, roosters, thermostaten, warmtepompen, ventilatie oplossingen en nog veel meer kunt bestellen. Onze webshop bevat alle producten voor de gangbare systemen tegen aantrekkelijke prijzen. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn bij het installeren van service-onderdelen.

Bent u op zoek naar een onderdeel of filter dat niet in onze webshop staat of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Alle Brink onderdelen en producten zijn bij ons te bestellen. Onze medewerkers zijn u graag van dienst met een vakkundig advies.