WTW unit kopen

Wilt u een WTW unit kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Luchtverwarming Specialist is namelijk een erkende Brink dealer. In ons assortiment vindt u een compleet aanbod Brink WTW units. Plaats eenvoudig uw bestelling en geniet in afzienbare tijd van een behaaglijk binnenklimaat bij u thuis. Heeft u vragen over WTW units?Neem dan vandaag nog contact via onze chat, e-mail of op telefoonnummer: 073-5432401. Wij voorzien u graag van passend advies, zodat u verzekerd bent van de WTW installatie die bij uw woning past.

Wat is een WTW unit?

Een WTW unit is een balansventilatiesysteem met warmteterugwinning (wtw). De WTW unit voorkomt koude luchtstromen in uw woning en levert u een behoorlijke energiebesparing. Wij zijn officieel dealer van Brink Climate Systems. In ons assortiment vindt u dan ook Brink WTW units tegen de laagste prijs.

Dé beste WTW installatie voor uw woning

Met betrekking tot het kopen van een WTW unit heeft u diverse keuzes. Als specialist in (hete)luchtverwarming leveren wij zowel ventilatieproducten met warmteterugwinning als ventilatieproducten zonder warmteterugwinning. De volgende WTW units vindt u in ons assortiment:

Onderhoud, vervangen én installatie

Naast WTW units vindt u in ons assortiment een compleet aanbod aan producten met betrekking tot ventilatie en luchtverwarming. Neem op uw gemak een kijkje op onze website en laat u verrassen door de mogelijkheden. Als initiatief van Jong Luchtverwarming vindt u meer informatie over onze dienstverlening op Facebook. Zo staan wij ook voor u paraat bij onderhoud en installatie van WTW units.

Brink flair 300 en 400

Op ventilatiegebied zijn de Flair 300 en 400 echte pareltjes. Wilt u een ventilatietoestel kopen met een zeer laag geluidsniveau? Een ventilatietoestoel met een zeer laag energieverbruik? Dan koopt u een Flair WTW unit. Bovendien zijn toestellen van Flair voorzien van smartphone connectiviteit. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw ventilatie regelen met uw mobiele apparaat.

Een WTW unit kopen

U plaatst eenvoudig uw bestelling via onze webshop. Daarnaast kunt u contact opnemen voor het aanvragen van een offerte. U kiest voor Luchtverwarming Specialist vanwege de volgende kenmerken: een ruime ervaring van meer dan 50 jaar, een telefonische helpdesk om u te helpen én gegarandeerd een snelle levering. Kortom, een WTW unit kopen doet u in de webshop van Luchtverwarming Specialist.